Egy minőségi kávé mellett megbeszéljük mit szeretnél, mik a tapasztalataid, álmaid vágyaid, elvárásaid. A jelentkezés semmilyen kötelezettséggel nem jár, de kérlek tartsd be az időpontot hisz mások is várnak konzultációra.. A megbeszélés során felmérem a hajad állapotát, megvizsgálom a szerkezetét, és közösen kiválasztjuk álomfrizurád színét és formáját. Amennyiben nem vagy 100%-ban biztos, mit is szeretnél vagy mi áll a legjobban neked nagyon szívesen segítek kiválasztani a számodra legoptimálisabb hajhosszabbítási technikát, hajat, hajszínt, hogy tökéletesen elégedett legyél a hajhosszabbításoddal. Többféle színű és hosszúságú parókák segítik a munkámat az információ átadás során, amiket bizony kedvedre fölpróbálgathatsz, megnézhetsz, és akár selfit is készíthetsz magadról! (Instagrammra fel, no meg a face-re) Ezen idő alatt boldogan válaszolok bármilyen kérdésedre, nagyon szívesen segítek mindenben ami a hajhosszabbítással kapcsolatos.

 

Nem elég dús és hosszú a hajad? Véletlenül leégett egy szőkítés során? Kicsit többet vágott a fodrász mint ahogyan megbeszéltétek? Minden nap hajvasalót használsz, hogy egyenes legyen a saját hajad? Naponta többször is kivasalod a saját hajad? Nagyon szereted a rövid hajat de egyik pillanatról a másikra hosszút szeretnél? Új pasi van a dologban? Vagy csak egyszerűen feltűnőbb, magabiztosabb, szexisebb kinézetre vágysz? Nem kell éveket várni, hogy végre megnőjön a saját hajad. A hajhosszabbítás megoldja ezeket a problémákat gyorsan, azonnal, egyszerűen, tökéletesen. Itt a professzionális hajhosszabbításnál 8 különböző technikával oldható meg, mint a hajfelvarrás, hőillesztés, mikrogyűrűziés, csomózás, afro fonás, tape technika, clip, cube. Igyekszem minden körülmények között a tudásom legjobbját nyújtani a vendégeimnek, bizalmukért cserébe. 18 évvel ezelőtt kifejezetten a hajhosszabbításra specializálódtam a fodrászaton belül hogy egyszerre ,egy helyen a lehető legtöbbet és a legjobbat nyújthasam a hozzám bizalommal forduló hölgyeknek. A haj feldolgozás (osztályozás, feltincsezés, felfűzés, lefestés, előkészítés), hajhosszabbítás, hajfestés, vágás, frizura mind a két kezem egyedüli munkája, minden egyes folyamatot egymagam valósítom meg. Nem kell elmenni másik fodrászatba, hogy össze legyen festve, vágva, illesztve felrakva egy teljes hajhosszabbítás. Mindent egy helyen, egy időben, egyszerre, egyedül végzek el.
 

Nálam az újrarakás menete: leszedem a hajat, kibontom, mosom,ápolom, újra keratinozom, újra festem ha kell és már azonnal rakom is vissza. Ez maximum 3 órányi elfoglaltságot jelent 6-8-10-12 hetente velem.

Lemondási feltételek
Az időpont lemondása 24 órával az adott időpont előtt lehetséges természetesen, bármi közbe jöhet, megértem, de ha előre tudod már napokkal, hogy más tevékenységed prioritást élvez a konzultációval szemben, ne tétovázz kérlek, jelezd felém akár egy SMS-sel, akár egy ingyenes messenger-viber üzenettel. Ezen roppant felelős emberi magatartásért nagyon hálás vagyok és köszönöm szépen!