• Kristály keratin, ami egy borzasztó kemény anyag hiszen a nevében is benne van (kristály). Ez egy fehér, kristályos szerkezetű anyag, ami 220°C-on olvad. Előnye, hogy tartós hajhosszabbítást eredményez, nem csúszik-potyog. Kiválóan alkalmas sötét, és világos hajak hosszabbításához is, mivel kiválóan színáteresztő tulajdonságú. Ezen hajhosszabbítási technika reneszánsz korát éli. Kiválóan alkalmas pony-copf hajhosszabbitasahoz, ügyesen felrakva teljesen láthatatlan, a legtermészetesebb hatású technika. Az én vendégeim imádják! Borzasztó nagy hátránya, hogy ha a tincs “leesik/kijön “, akkor tépi magával a saját hajat is.
     
  • Puha gyöngy keratin. Tökéletesen, kiválóan alkalmas hajhosszabbításra, fantasztikusan kíméletes eljárás. Nem törli le a hajhosszabbított hajat, nem tépi ki a hőillesztett tincseket, viszont nem olyan tartós mint a kristály szerkezetű keratin. Ezért viszonylag hamar potyog. A potyogás kimerül 6-12 hét között 10-15 tincsben maximum, tehát nem egy nagy vaszisztdasz. Gyönyörűen, szimetrikusan, láthatatlanul lehet vele hajat hosszabbítani, rendkívül közkedvelt hajhosszabbítási eljárásnak számít jelenleg Magyarországon. Szaunázni, szoláriumozni is kiválóan lehet vele.
     
  • Kevert anyag, aminek az összetételét es arányát sajnos nem árulhatom el, saját találmányom. Nap mint nap dolgozom vele a vendégeim 100%-os megelégedettségével. Az első és második pontban felsorolt anyagok csupa jó tulajdonoságát egybe véve tartalmazza ezen keratin, hátrányok nélkül! Az általam forgalmazott hajak mind festhetőek, szőkíthetőek, világosíthatóak, tovább sötétíthetőek, állati eredetű szálaktól totál mentesek, szilikon szálaktól mentesek, százszázalékosan első osztályú emberi hajak! 10 éve Magyarország legjobb hajkereskedésével dolgozom együtt.