Köszöntelek a honlapomon, Molnár Orsolya vagyok. A hajhosszabbítással 2000-től, a Millennium évétől foglalkozom és 13 féle hajhosszabbítási technikával hosszabbítom a hozzám bizalommal forduló hölgyek haját. Bizonyos, hogy mindenkinek más más minőségű a haja, más a hosszúsága, színe stb., így mindenki számára a legoptimálisabb hajhosszabbítási technikát tudom ajánlani, hogy komfortos és elégedett érzéssel viselje hajkoronáját. Ezért is van az, hogy már 3 cm-től hosszabbítok hajakat.

Tapasztalataimat az elmúlt 21 év során saját kútfőből is merítettem, hiszen minden technikát kipróbáltam magamon is, így mindegyik eljárásról bőven van információm, az legyen éppen előny vagy hátrány, tudom tájékoztatni a kedves vendégeimet és meg is teszem.

Tanulmányaimat Budapesten és New York-ban szereztem. A legnevesebb hazai és külföldi mesteremberektől Tanulhattam meg a hajhosszabbítás mesterségét, de az igazi tudást, rutint az évek alatt szereztem meg amióta nap mint nap a hajhosszabbítással foglalkozom!

Mindenkit nagyon sok szeretettel várok Veszprém belvárosában, a Mindszenty utca 7. szám alatt személyesen, előre egyeztetett időpontban, ünnepnap és hétvégén is.